Mi našu monosortnu Gorda kajsiju dobijamo od domaće sorte kajsije „Mađarska najbolja”. Najfinije plodove probiramo u optimalnom tehnološkom zrenju na mikrolokalitetu Miokovci.
Nakon što ružičasta i pegava kajsija prođe kroz proces kontrolisane fermentacije i destilacije, napitak dolazi do inertnih sudova. Ali tamo naša Gorda kajsija, kao i svako piće koje lako zavodi, postaje nestrpljiva.
U zrenju provodi od šest do dvanaest meseci, a zatim sa lakoćom kreće u zavodljivi pohod na sva naša čula.
Mi našu monosortnu Gorda kajsiju dobijamo od domaće sorte kajsije „Mađarska najbolja”. Najfinije plodove probiramo u optimalnom tehnološkom zrenju na mikrolokalitetu Miokovci.
Nakon što ružičasta i pegava kajsija prođe kroz proces kontrolisane fermentacije i destilacije, napitak dolazi do inertnih sudova. Ali tamo naša Gorda kajsija, kao i svako piće koje lako zavodi, postaje nestrpljiva.
U zrenju provodi od šest do dvanaest meseci, a zatim sa lakoćom kreće u zavodljivi pohod na sva naša čula.
Kristalno providna
• Cvetna aroma • Bele lale • Sortnost
• Sveden i nežan alkohol koji je u ravnoteži
Na ukusu se potvrđuju arome
Mladi lešnik sa prijatnim i nežno osvežavajućim notama
• Pekmez od kajsije
• Orašasto voće
• Anis (pastis)
Degustirajte je uz sledeće poznate specijalitete:
• Pileće belo meso
• Morske plodove
• Belu ribu, rečnu ili morsku
• Mladi sir, kajmak, proju ili gibanicu